top of page

Welkom bij Van Den Burg Autoservice in Barneveld.

Wij hebben uitgebreide kennis op het gebied van onderhoud en reparatie aan uw auto. Van Den Burg Autoservice staat voor goede service, kwaliteit, betrouwbaarheid en een eerlijke prijs. Wij zijn een autogarage voor alle merken personenwagens en bedrijfswagens.

SERVICE

APK

Een APK-keuring is een wettelijk verplichte controle die regelmatig moet worden uitgevoerd op voertuigen om te beoordelen of ze voldoen aan de minimale veiligheids- en milieueisen. Het doel van de APK-keuring is om de verkeersveiligheid te bevorderen en milieuschade te verminderen door ervoor te zorgen dat voertuigen aan de wettelijke normen voldoen.

Onderhoud
&
Reparatie

Goed onderhoud en het tijdig vervangen van kapotte of versleten onderdelen is belangrijk om uw auto in top conditie te houden. De kleine en grote beurt dient u tijdig aan uw auto te laten uitvoeren. De frequentie en het type onderhoud is afhankelijk van de staat, kilometerstand en leeftijd van uw auto. Wij kunnen u hierin adviseren.

Distributieriem

Distributieketting

De distributieriem en distributieketting speelt een onmisbare rol in het goed functioneren van uw auto. De riem of ketting zorgt voor een soepele werking van de motor. Daarom is het belangrijk de distributieriem of ketting regelmatig door een expert te laten controleren en tijdig te laten vervangen.

Bandenservice

Een goede bandenkeuze is van belang als het gaat om veiligheid, slijtage, brandstofverbruik en wegligging. U kunt bij ons terecht voor alle typen banden van diverse merken. Wij monteren en balanceren uw nieuwe banden.

Storing
&
Diagnose

Wij beschikken over diagnose apparatuur om de storing aan uw auto uit te lezen en te verhelpen.

Om de juiste diagnose te kunnen stellen, sluiten wij uw auto aan op diagnoseapparatuur die de storing of fout kan uitlezen. Vervolgens moet de oorzaak van de storing nog worden gevonden en worden verholpen.

Versnellingsbak
revisie

Wij zijn een vakkundig specialist als het gaat om versnellingsbakken. Als de versnellingsbak niet meer goed werkt is er in de meeste gevallen sprake van slijtage of schade. Tijdens een versnellingsbak revisie wordt de hele versnellingsbak gecontroleerd. Alle onderdelen worden gecontroleerd op schade, slijtage en de werking. Als er een onderdeel is dat niet meer goed werkt of versleten is, dan wordt deze vervangen. Het resultaat is dat de versnellingsbak weer als nieuw schakelt.

Airco service

Een goed werkende airconditioning is essentieel voor een comfortabele rit tijdens de warme zomermaanden. Wij bieden een airco service die ervoor zorgt dat de airco altijd in topconditie is.

Cilinderkop
revisie

Het reviseren van een cilinderkop kan nodig zijn om uw motor weer goed te laten lopen. Bij een cilinderkop revisie wordt de cilinderkop gedemonteerd en worden alle beschadigde of versleten onderdelen vervangen of gerepareerd. Door tijdig onderhoud en revisie verlengt u de levensduur van uw motor en voorkomt dure reparaties.

bottom of page